Izvor: Tanjug
05.12.2022 u 20:42
0

ANKARA ZADOVOLJNA: „To je prvi konkretan korak Švedske u sprovođenju memoranduma o članstvu u NATO-u!“

Ministar pravde Turske Bekir Bozdag pozdravio je to što je Švedska prvi put izručila Turskoj osobu osuđenu zbog pripadnosti Radničkoj partiji Kurdistana (PKK) koju Ankara smatra terorističkom organizacijom.

„Mi ovo vidimo kao početak ispoljavanja iskrenosti i dobre volje“, rekao je Bozdag u intervjuu za državnu televiziju TRT, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mahmut Tat, osuđen na šest godina i 10 meseci zatvora u Turskoj, prošle nedelje je izručen Turskoj i prevezen u pritvor. Tat je utočište u Švedskoj zatražio 2015. godine, ali mu je to odbijeno, a nedavno ga je privela švedska policija, preneo je TASS.

TERORISTIČKA PRETNJA U NEMAČKOJ: Evakuisana i zatvorena božićna pijaca u Dizeldorfu

To je prvi konkretan korak Švedske u sprovođenju memoranduma o članstvu u NATO-u, potpisanog sa Turskom u junu, koji podrazumeva izručenje ljudi umešanih u terorističke aktivnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter