Izvor: Kurir.rs
12.07.2023 u 17:22
1

Bajden pozvao italijansku premijerku da poseti Belu kuću – ovo je njen ODGOVOR

Italijanska premijerka Đorđa Meloni saopštila je danas da je dobila poziv od američkog predsednika Džoa Bajdena da poseti Belu kuću 27. jula.

IZ BELE KUĆE PORUČILI: Bajden i Sunak potvrdili nepokolebljivu podršku Ukrajini

„Bajden je taj poziv uputio na sastanku na marginama samita NATO-a u Vilnjusu“ rekla je Meloni, prenosi ANSA. To će biti njena prva poseta Vašingtonu otkako je postala predsednica vlade prošle godine. Na konferenciji za medije u Vilnjusu, premijerka Italije je poručila da je ta zemlja vratila svoju ulogu u Alijansi.

„U ovom sve neizvesnijem svetu, samit je uspeo da potvrdi jedinstvo Alijanse i našu odlučnost da branimo vrednosti i pravila međunarodnog prava, bez kojih niko od nas ne bi bio bezbedan“, rekla je Meloni. Ona je dodala da je održavanje pravila međunarodnog prava najbolji način da se odbrane građani.

Meloni je istakla da su načinjeni važni koraci za budući prijem Ukrajine u NATO. „Proces pristupanja je pojednostavljen, a Ukrajina će se pridružiti NATO-u kada to uslovi budu dozvolili“, navela je italijanska premijerka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Bajden pozvao italijansku premijerku da poseti Belu kuću – ovo je njen ODGOVOR”

  1. kakva je to zmija. dosla je na vlast sa jednom pricom a kad se docepala iste momentalno je promijenila. ne kazu dzaba politika je kurva

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter