Izvor: BSC Happy
21.02.2023 u 16:09
2

BERBOK PORUČUJE: „Svet poziva Putina da ne pribegava nuklearnim pretnjama“

Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok izjavila je danas da je svetska zajednica više puta pozivala ruskog predsednika Vladimira Putina da ne pribegava nuklearnim pretnjama u sukobu sa Zapadom zbog rata u Ukrajini.

Govoreći o poseti oblasti u Turskoj koju su opustošili nedavni zemljotresi, Berbok je takođe navela da je Putinova odluka da suspenduje važan sporazum o kontroli nuklearnog naoružanja naglasila značaj koraka ka nuklearnom razoružanju.

ANALENA BERBOK PORUČILA: „Kina ne sme da isporučuje Rusiji oružje ili robu dvostruke namene“

U govoru povodom godišnjice ruske vojne operacije u Ukrajini, Putin je rekao da Rusija suspenduje učešće u Novom START ugovoru, poslednjem velikom sporazumu o kontroli naoružanja između Moskve i Vašingtona.

Pored toga Putin je u današnjem obraćanju Federalnoj skupštini rekao da je Rusija uradila sve moguće da probleme u Donbasu reši mirnim sredstvima, ali da je iza njenih leđa pripreman drugačiji scenario.

Prema rečima Putina, Rusija je iskreno težila miru, a zalaganje Zapada za mir je bilo lažno.

– Kijev je vodio razgovore sa Zapadom o nabavci oružja pre početka vojne operacije u Ukrajini, rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BERBOK PORUČUJE: „Svet poziva Putina da ne pribegava nuklearnim pretnjama“”

  1. Mora da si učila zanat kod mame Angele, prevrtljiva zelena kameleonko. Vidim ne fermaš svoj narod, koji te doveo na vlast., pdrepna Američka muvo.
    Pogledaj negde kako je Berlin izgledao 1945.
    Onako,reda radi., možda nešto i ukapiraš

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter