Izvor: BSC Happy
21.05.2023 u 17:24
1

POVOLJNO: DELOVI uništenog PATRIOT-a se prodaju na INTERNETU VIDEO

Kinžal je dobro uradio posao. Sistem protivvazdušne odbrane Patriot u Kijevu našao se i na internetu, ali u delovima i to sa cenom.

Amerikanci tvrde da će pomoći popravci sistema ako je uništen, ali samo na teritoriji van Ukrajine.

Funkcionalni delovi su se ipak našli na ukrajinskim internet sajtovima. Sada jasno vidimo da je Kinžal uspešno uradio posao i najverovatnije da je samo jedan bio potreban. U vodu padaju naročito spekulacije da je Patriot, ili samo oštećen, ili da nije ni taknut.

VAZDUŠNA ZASEDA: KINŽAL ipak uništio PATRIOT

Predsednik Rusije Vladimir Putin je još davno upozorio SAD da ne postavlja sistem Patriot blizu granica sa Rusijom, što Vašington nije shvatio ozbiljno, iako je ruski predsednik dodao i da je S-300 mnogo bolji. 

 – Dobro, neka to urade i mi ćemo da ih dignemo u vazduh – rekao je tada Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POVOLJNO: DELOVI uništenog PATRIOT-a se prodaju na INTERNETU VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter