Izvor: BSC HAPPY
27.01.2023 u 07:27
0

MEDVEDEV BRUTALNO UDARIO NA KIJEVSKI REŽIM: Bez zapadnog novca i oružja Zelenski i Ukrajina ne bi izdržali ni dana

Prema rečima Medvedeva, Zelenski „hiljadu odsto zavisi od NATO oružja i zapadnog novca“.

Ukrajina i njeno sadašnje rukovodstvo u potpunosti zavise od Zapada, izjavio je u četvrtak zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Prema njegovim rečima, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski „hiljadu odsto zavisi od NATO oružja i zapadnog novca“.

– Bez njih, ni Ukrajina, ni on i njegova kabala ne bi izdržali ni dana – napisao je Medvedev na Telegramu.

„USKORO OSTAJETE BEZ MORA!“ Medvedev poručio kijevskom režimu da im ne trebaju podmornice

Medvedev smatra da je opaska ukrajinskog predsednika da nema o čemu da razgovara ni sa kim u Rusiji bila pokušaj da se pokaže da je i sam Zelenski „veliki državnik i ličnost od globalnog, pa čak i univerzalnog značaja“.

Po Medvedevu, reči Zelenskog takođe „opravdaju sve više i više davanja“.

– Hajde, donosi odluke brže. Ja sam još živ i kontrolišem sve oko sebe. Daj mi više oružja i više novca, jer je tvoj neprijatelj neshvatljiv, lukav i opasan. Ali, ja se neću predati neprijatelju. Ja sam veoma, veoma jak, tako da nema potrebe za razgovorima i komunikacijom. Osim toga, neprijatelj me se već skoro plaši – Medvedev je detaljno razložio reči Zelenskog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter