Izvor:
09.02.2024 u 09:06
0

DRAMA U ŠVAJCARSKOJ: Iranac držao taoce četiri sata, policija upala u voz

Policija nije iznela više detalja o jučerašnjem incidentu i mogućim motivima počinioca

Švajcarska policija je saopštila da je 32-godišnji iranski tražilac azila naoružan sekirom i nožem držao 15 talaca u vozu između Bulma i Iverdon-le-Bena u kantonu Vo, skoro četiri sata, sve dok policija nije upala u voz i ubila ga. Si taoci su oslobođeni nepovređeni.

„Čovek koji je držao taoce je smrtno ranjen tokom intervencije“, navela je policija, prenosi Rojters.

Policija nije iznela više detalja o jučerašnjem incidentu i mogućim motivima počinioca. Situacije sa taocima su retke u Švajcarskoj, ali su se dešavale u bankama i preduzećima.

U januaru 2022. godine, zaposleni u firmi za proizvodnju satova su uzeti kao taoci i primorani da otvore trezor sa gde su čuvali plemenite metale, navodi britanska agencija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter