Izvor: BSC Happy
28.05.2023 u 12:53
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Predsednik Erdogan nakon glasanja MAHNUO kameri NAŠE TELEVIZIJE! (VIDEO)

U Turskoj se danas održava drugi krug predsedničkih izbora, na kome će oko 64 miliona birača sa pravom glasa odlučiti ko će biti na čelu zemlje u narednih pet godina, građani biraju između aktuelnog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana (69) iz Stranke pravde i razvoja i Kemala Kiličdaroglua koji je zajednički kandidat šest opozicionih stranaka.

Aktuelni predsednik Redžep Tajip Erdogan obavio je svoju građansku dužnost i glasao glasao na biračkom mestu u školi u istanbulskom distriktu Uskudar.

Našim reporterima nije bilo dozvoljeno da predsednika snime unutar glasačkog mesta, ali je nakon obavljenog glasanja Erdogan izašao i u toku odlaska mahao kameri Hepi televizije.

Naši reporteri koji se nalaze u Ankari i u Istanbulu, gde je Erdogan i glasao, kažu da je do sada glasao veliki broj građana i da će biračka mesta možda biti i ranije zatvorena ako se glasanje nastavi ovim tempom.

Na ulicama Ankare i Istanbula je poprilično mirno, nema većih gužvi i na biračkim mestima nije bilo nepravilnosti, inače, juče od 17 časova zabranjeno je da bilo ko od građana na ulici iznosi letke ili bilo kakva politička obeležja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter