Izvor: Tanjug
18.05.2022 u 15:41
0

EVROPA ŽRTVUJE SVOJE GRAĐANE Zbog sankcija Rusiji cene rastu, a Moskva najavljuje da sledi još gori period!

Predlog SAD da se uvedu tarife na rusku naftu znači da će kupci morati da plate više ili da traže alternativne dobavljače, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

Američka ministarka finansija Dženet Jelen rekla je u utorak da bi Evropska unija mogla da kombinuje uvozne tarife na rusku naftu sa naftnim embargom o postepenom prestanku kupovina tog energenta iz Rusije, koji pokušava da uvede, kako bi se smanjili prihodi Moskve od izvoza energije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tarifni koncept će biti predstavljen na sastanku ministara finansija Grupe sedam (G7) ove nedelje, kao ekonomski jeftiniji način da iscrpljuju prihodi Rusije od nafte uz postizanje bržih rezultata, rekli su novinarima zvaničnici iz američkog Ministarsva finansija.

ERDOGAN NIJE POPUSTIO: Turska blokirala pristupanje Finske i Švedske NATO!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter