Izvor: ABC News
09.08.2023 u 21:28
0

FBI GORI U AKCIJI, MUŠKARAC NA MESTU MRTAV: Nakon surovih pretnji BAJDENU, lišen života

Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI.

OTKRIVENO ČIJI JE KOKAIN U BELOJ KUĆI: „PITAJTE BAJDENA, on zna o kome je reč“ – da li ste očekivali ovakav ISHOD? (VIDEO)

Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika upućena u slučaj.

Jedan od zvaničnika rekao je za ABC News da je istraga počela u aprilu, a da je FBI američku tajnu službu obavestio u junu. Pored pretećih postova, muškarac koji je bio pod istragom na internetu je sugerisao, kako zvaničnik navodi, i da planira da preduzme i fizičku akciju.

Pretnje su ocenjene kao „verodostojne“, a FBI u Salt Lejk Sitiju saopštio je da se pucnjava dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu, dok su specijalni agenti pokušali da uruče naloge za hapšenje i pretres u jednoj rezidenciji u Provu.

– FBI veoma ozbiljno shvata sve incidente sa pucnjavom u kojima su učestvovali naši agenti ili članovi operativne grupe. U skladu sa politikom FBI-ja, incident sa pucnjavom je pod kontrolom našeg inspekcijskog odeljenja. Pošto je istraga u toku, više detelja ne možemo otkriti – navodi se u saopštenju FBI.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter