Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 10:23
0

HAKERSKI NAPADI U RUSIJI: Na udaru radio i TV stanice

Nakon hakerskih napada na servere radio i TV stanica u Rusiji, u nekoliko regiona u toj zemlji oglasile se lažne sirene za vazdušnu uzbunu, saopštio je portparol ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

Kako je rekao za TASS, hakerski napadi na radio stanice i TV kanali su u nekim regionima emitovali zvuk sirena za vazdušnu opasnost.

Prema rečima porptarola Ministarstva za vanredne situacije Rusije te informacije su „lažne i netačne“.

NEVIĐENA BITKA ZA BAHMUT: Zelenski „satran strepnjom“: „Situacija sve komplikovanija, neprijatelj sistematski sve uništava!“

Kako TASS prenosi hakeri su uspeli da prekinu radio programe u regionu Voronjež i na Krimu, kako bi lokalnom stanovništvu kroz upozorenja za vazdušnu opasnost saopštili da se upute u skloništa.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter