Izvor: AGENCIJE
16.02.2024 u 21:47
2

I TAKER KARLSON KOMENTARISAO: Strašno je to što se dogodilo Najvaljnom

Taker Karlson, koji je nedavno radio intervju sa Vladimirom Putinom, oglasio se o smrti Alekseja Navaljnog u ruskom zatvoru, piše Dejli mejl.

Karlson je za Dejli Mejl rekao da je „strašno to što se dogodilo Navaljnom“. „Cela ta stvar je varvarska i odvratna. Nijedna pristojna osoba to ne bi opravdala“, rekao je Karlson.

KREMLJ PONOVIO: „Apsolutno neprihvatljive“ optužbe Zapada na račun Moskve u vezi sa smrću Navaljnog(VIDEO)

Bivši voditelj Foks njuza je rekao da je bio u avionu koji je putovao iz Dubaija kada je objavljena smrt Navaljnog.

Podsetimo, američki novinar Taker Karlson je prvi zapadni novinar koji je intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina od invazije njegove zemlje na Ukrajinu u februaru 2022.

Intervju koji je trajao oko dva sata doneo je novi talas pažnje Karlsonu, nekada jedan od najviše ocenjenih voditelja u američkim vestima i sada autsajder u industriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “I TAKER KARLSON KOMENTARISAO: Strašno je to što se dogodilo Najvaljnom”

  1. Весна Веизовић
    @vesnaveizovic
    Само да вам кажем да је Наваљни био вакцинисан Фајзером и то четири пута!
    Translate post
    4:21 PM · Feb 17, 2024
    ·
    21.2K
    Views

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter