Izvor: Telegraf
18.10.2021 u 21:06
0

Izbola dedu kuhinjskim nožem, pa priznala policajcima: „Ubola sam ga u vrat, branila sam se“

Devojka(20) iz naselja na jugozapadu Moskve ubila je nožem svig dedu tokom porodičnog sukoba. 

U saopštenju Ruske garde  stoji da je lokalna patrola dobila prijavu o vrištanju i galami iz doma u kom je, ispostaviće se, došlo do ubistva. Odmah po dolasku na adresu, službenici reda pronašli su telo starijeg muškarca i mladu devojku pored njega.

Dalje se navodi da je ubistvu prethodila svađa između dede i unuke, da bi devojka kuhinjskim nožem nanela starcu više uboda. Muškarac je preminuo od zadobijenih povreda.

Sledilo je privođenje i brzo pokretanje krivičnog postupka zbog ubistva. Dvadesetogodišnjakinja je prilikom hapšenja navela da se radi o činu samoodbrane.

Ubrzo posle hapšenja, devojka je gardistima priznala i opisala zločin, kao i razlog ubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter