Izvor: Sputnjik
10.01.2023 u 17:09
0

JEZIVO! U Bostonu se održava najveći skup satanista u istoriji

Američka crkva „Satanski hram“ će organizovati u Bostonu najveći skup satanista u istorji

Američka crkva „Satanski hram“ će u čast desetogodišnjice postojanja organizovati u Bostonu najveći skup satanista u istorji pod nazivom „Satanikon2023“.

„Satanski hram“ događaj posvećuje gradonačelniku Bostona, demokrati Mišel Vu. Ona je takvu čast dobila nakon što grupi nije dozvoljeno da izgovori satanski proglas u gradskoj skupštini Bostona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Skup će biti održan 28-30. aprila. Prema podacima organizacije, gosti moraju da nose maske i da poseduju potvrdu o vakcinaciji protiv kovida. Tema skupa je „Noć veštica“. Biće organizovani i paneli, satanski rituali i „satanska pijaca“.

Satanski hram je izjavio, da posvećuje ovaj događaj Vuu zbog njenih neustavnih pokušaja da ne dozvoli izlaganje na javnim mestima u Bostonu.

JEZIVO! Ukrajinske veštice i satanisti spremaju za Vaskrs BUĐENJE MRTVACA i rituale protiv Putina! (FOTO)

Na isti način je „Satanski hram“ posvetio konferenciju 2022. godine u Skotsdejlu u državi Arizona, bivšem republikanskom gradonačelniku DŽimu Lejnu i bivšoj republikanskoj savetnici Suzani Klap, koji su takođe odbili zahtev da ih pozovu na sastanak u gradskoj skupštini.

Oni su privukli pažnju u decembru prošle godine, kada je u gradu Česapik u državi Virdžinija organizacija podnela zahtev za osnivanje Kluba satane kao vannastavne aktivnosti za decu u lokalnoj osnovnoj školi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter