Izvor: Blic.rs
30.05.2023 u 11:03
0

KIJEV SE OGLASIO POSLE NAPADA NA MOSKVU: Ukrajina negira umešanost: „Nemamo veze sa tim, ali uživamo u prizorima“

Podsetimo, u jutrošnjem novom udaru ruskih vazdušnih snaga na Kijev najmanje jedna osoba je poginula, a četiri su povređene, kada je njihova stambena zgrada pogođena i zapaljena, saopštile su ukrajinske vlasti.

Pomoćnik ukrajinskog predsednika negirao je da je Кijev odgovoran za napad dronom na Moskvu, ali je rekao da Ukrajina uživa gledajući te prizore.

MOSKVA NA UDARU DRONOVA: U napadu oštećene dve zgrade, dejstvovala PVO, više letelica oboreno

– Što se tiče napada – naravno da nam je zadovoljstvo da to gledamo i predviđamo porast broja napada. Ali, naravno, nemamo nikakve direktne veze sa ovim – rekao je Miһail Podoljak za Jutjub kanal.

Rusija je saopštila da je Ukrajina izvela svoj masovni napad dronovima na Moskvu, ali da je protivvazdušna odbrana uništila sviһ osam dronova.

– Kijevski režim izvršio je teroristički napad bespilotnim letelicama na objekte u gradu Moskvi – saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin ranije je saopštio da je u napadu oštećeno nekoliko zgrada, kao i da su dve osobe zatražile lekarsku pomoć sa lakšim povredama.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter