Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 18:35
0

Kineski šef diplomatije Vang Ji razgovarao je telefonom sa ruskim kolegom Sergejom Lavrovom: „Kina je spremna da dalje razvija svoje kontakte sa Rusijom na svim nivoima“

Kina namerava da razvija dalju saradnju sa Rusijom na svim nivoima, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom.

„Kina je spremna da dalje razvija svoje kontakte sa Rusijom na svim nivoima i da obezbedi nesmetan razvoj rusko-kineske saradnje u svim sferama kako bi dve zemlje donele veće koristi i obezbedile stabilnost usred neuhvatljivog mira“, naveo je Vang, saopštilo je ministarstvo spoljnih poslova, a prenela agencija TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe je rekao da kineska vlada namerava da podrži Rusiju u postizanju ciljeva njene razvojne strategije.

PUTIN UPUTIO SNAŽNU PORUKU: „Novi svetski poredak treba da bude zasnovan na zakonu, da bude slobodan i pravedan!“

„Kina će ubuduće odlučno podržavati Rusiju kako bi ruski narod pod vođstvom predsednika Vladimira Putina prevazišao teškoće, otklonio sve prepreke i sproveo u delo ciljeve svoje strategije razvoja, kao i da dalje napreduje u jačanju statusa Rusije kao sile na međunarodnoj sceni“, dodao je Vang.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter