Izvor: Happy BSC
19.05.2022 u 09:54
0

KO SE ZADNJI SMEJE… Medvedev poslao SNAŽNU poruku Bajdenu i „senilnom američkom narodu“

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev napisao je na svom Telegram nalogu da Amerikanci i dalje razmišljaju da zabrane Rusiji da svoje dužničke obaveze otplaćuje u dolarima i dodao da to nije najgora odluka za Rusiju. 

RUSIJA IMA MOĆ DA ELIMINIŠE BRITANIJU: Za deset minuta mogu da ih vrate u KAMENO DOBA!

– Prvo, svi shvataju da je ovo politički defolt, a ne finansijski. Rusija je sposobna da otplaćuje bilo koju svoju obavezu u bilo kojoj valuti, sve dok joj ne stvara veštačke probleme. Dakle, to ni na koji način neće uticati na stvarnu finansijsku reputaciju naše zemlje. Takođe treba imati na umu da takve radnje Sjedinjenih Država, koje stvaraju tehničke prepreke za izvršenje obaveza, sud treba da smatra ili višom silom, ili krivim ponašanjem poverioca – rekao je Medvedev. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, u ovom slučaju ni sami američki vlasnici dužničkih hartija od vrednosti neće dobiti ruski novac, i to zbog sopstvene zemlje.

– Bajdenov snažan potez, izgradnja poverenja u svoj finansijski sistem usred inflacije i energetske krize. Treće, moguće je ispuniti ove obaveze u rubljama, a to će biti i njihovo pravilno ispunjenje u takvim uslovima. Ili možda uopšte ne platite. A nepotrošeni novac iskoristiti upravo u one svrhe koje se američkom senilnom narodu neće baš dopasti. Kako kažu, najbolje se smeje onaj ko se poslednji smeje…- poručio je Medvedev. 

KINA PRELOMILA I STALA UZ MOSKVU: Dosta nelegalnih sankcija i obojenih revolucija po svetu

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter