Izvor: Sputnik Srbija
03.07.2022 u 07:43
0

KRAJ LJUBAVNE PRIČE KIJEVA I EVROPE! MEDVEDEV NIKAD BRUTALNIJI: „Od ukrajinofilije do ukrajinofobije samo je jedan korak! Ukrajinci da što pre raskinu brak sa neiskusinm momkom u zelenoj majici“

Zamenik rukovodioca Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev istakao je da „ljubav“ Evropljana i Ukrajinaca puca, jer su od njih svi već umorni.

„Izgleda da se uzbudljiva ljubavna priča Evropljana i Ukrajinaca završava. Evropljani više ne žele Ukrajince, već su umorni od njih. Besni Poljaci prisetili su se svog pomahnitalog nacionalizma. Glasno podsećaju skoro četiri miliona Ukrajinaca, koji su se smestili u njihovoj zemlji na to da su u Poljskoj. Slični procesi odvijaju se i u drugim evropskim zemljama, koje su započele ‘ljubavne igre’ sa Kijevom“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

EKSPLOZIJA U RUSKOM GRADU: Ranjene četiri osobe, 11 zgrada uništeno! Bez reakcije iz Ukrajine!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je naglasio, od ukrajinofilije do ukrajinofobije samo je jedan korak. Prema njegovim rečima, izbledela osećanja „neće ponovo rasplamsati nikakva obećanja o budućem ne tako skorom i neravnopravnom braku“.

„A, ne bi bilo loše da se Ukrajinci sete i svoje nekadašnje ljubavi prema neiskusnom momku u zelenoj majici. I, radi sopstvenog dobra, trebalo bi da što pre raskinu taj brak zauvek“, dodao je Medvedev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter