Izvor: BSC HAPPY
27.01.2023 u 08:34
0

LAVROV UPUTIO JASNU PORUKU: „EU treba da se odluči kakvu budućnost želi za sebe, Rusija im u tom pogledu ne može pomoći“

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov poručio je da evropljani treba sami da odlučuju o svojoj budućnosti, Rusija im tu ne može pomoći, ali, kako je rekao neće im ni stajati na put.

Evropska unija treba da odluči kakvu budućnost želi za sebe, a Rusija u tom pogledu ne može pomoći, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na konferenciji za novinare nakon razgovora sa kolegom Osmanom Salehom.

RUSIJA JE BILA PRIJATELJ SA GRČKOM: Lavrov izrazio nezadovoljstvo što se Atina povinovala američkim zahtevima

Na pitanje novinara o razlozima neaktivnosti Evropske unije u vezi sa situacijom oko etiopskog regiona Tigraj, ruski visoki diplomata je odgovorio:

– Što se tiče razloga koji stoje iza akcija ili neaktivnosti Evropske unije, teško mi ih je da komentarišem, rekao je Lavrov i dodao da je teško shvatiti politiku Evropske unije.

– U ovom trenutku veoma je teško shvatiti politiku Evropske unije, posebno nakon što je pre nekoliko dana potpisala deklaraciju o punoj saradnji sa NATO-om, nastavio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oni sami treba da se odluče kakvu budućnost vide za sebe. Mi im u tom pogledu ne možemo pomoći, ali im nećemo ni stajati na put, bio je jasan Lavrov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter