Izvor: Kurir
20.10.2023 u 10:14
0

LEPA BANKARKA MOMENTALNO DOBILA OTKAZ ZBOG KOMENTARA O JEVREJIMA: Nije ni čudo što je Hitler hteo da ih se otarasi

Američka Sitibanka otpustila je mladu bankarku nakon što je na Instagramu objavila komentar kojim je podržala masovno ubistvo Jevreja tokom Holokausta.

– Nije ni čudo zašto je Hitler želeo da ih se svih otarasi – napisala je Nozima Husainova (25) na Instagramu.

Nozima je međutim kad je skandal isplivao obrisala post i sve svoje naloge na društvenim mrežama. Bankarka je napisala eksplozivan komentar kao odgovor na objavu o bombardovanju bolnice u Gazi za koju je Hamas optužio izraelsku vojsku.

Investiciona banka je potvrdila da je Husainova otpuštena.

– Raskinuli smo radni odnos sa zaposlenom koja je dala odvratan antisemitski komentar na društvenim mrežama. Osuđujemo antisemitizam i svaki govor mržnje i ne tolerišemo ga u našoj banci – rekao je portparol banke.

Otpuštena bankarka nije bila dostupna za komentar.

Husainova je zauzela početnu poziciju u kompaniji sa Volstrita pre dve godine. Prosečna zarada na toj poziciji iznosi prema navodima američkih medija nešto manje od 75.000 dolara godišnje.

Rat između Hamasa i Izraela ušao je u 14. dan. Do sada na obe strane ima više od 5.000 mrtvih dok je više od milion ljudi ostalo bez krova nad glavom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter