Izvor: Sputnjik
20.09.2022 u 15:07
0

LUKAŠENKO O PODRŠCI RUSIJI: „Nećemo dozvoliti da se udari na rusku vojsku sa leđa“

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da neće dozvoliti da se zada udarac u leđa savezničkoj ruskoj vojsci preko Belorusije.

OD BELORUSIJE ŽELE DA STVORE NOVU UKRAJINU! Lukašenko: „To se ne sme dozvoliti!“

– Što se tiče podrške Rusiji, još jednom potvrđujem da preko Belorusije neće biti nikakvog udarca u leđa ruskoj vojsci niti u stranu ili sa boka. To se neće desiti. To je naša obaveza prema savezniku – podvukao je beloruski lider na sastanku sa državnim sekretarom Saveta bezbednosti Belorusije Aleksandrom Volfovičem, prenosi beloruska agencija BelTA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima Lukašenka, on je ranije dao nalog oružanim snagama, da primene u praksi iskustvo od početka specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, na granici sa Ukrajinom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter