Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 14:02
0

LUKAŠENKO OSTAO BEZ GLASA, ALI NIJE ODUSTAO: Haos na sastanku, evo šta se dogodilo

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izgubio je glas pred sastanak o unapređenju sistema regulacije cena i kontrole cena, ali je i dalje polušapatom razgovarao sa zvaničnicima.

„Nema glasa, tako da ćemo sastanak održati šapatom, takođe nema gde da ga pomerimo“, rekao je beloruski lider.

U maju je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko oboleo od adenovirusa. Komentarišući glasine o svojoj bolesti, on je pozvao da se takve spekulacije prekinu i izjavio da neće umreti.

Prethodno je kineski predsednik Si Đinping poklonio sinu Aleksandra Lukašenka Nikolaju crvenu trenerku sa natpisom „Kina” na engleskom. Osim toga, predsedniku Belorusije je uručena slika sa svilenim vezom i jabukama iz kineske provincije Hunan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter