Izvor: BSC Happy
14.04.2024 u 21:56
5

NI NATO AVIONI NISU SPREČILI BRATA LUKAŠENKA DA NAS POSETI POD BOMBAMA: Kada su nas svi zaboravili, on nije – LUKAŠENKO u BEOGRADU 14. ARPILA 1999. (VIDEO)

Pod NATO bombama: Prijateljski čin Lukašenka

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je doleteo u Jugoslaviju 14. aprila 1999. godine, u toku trajanja agresije NATO-a.

Alijansa ne samo da nije garantovala bezbednost leta, već mu je u susret poslala i borbene avione, ali beloruski lider nije promenio svoje planove.


Vazdušni udari alijanse nastavljeni su tokom boravka Lukašenka u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “NI NATO AVIONI NISU SPREČILI BRATA LUKAŠENKA DA NAS POSETI POD BOMBAMA: Kada su nas svi zaboravili, on nije – LUKAŠENKO u BEOGRADU 14. ARPILA 1999. (VIDEO)”

  1. Lukašenko je naš Srbski brat i heroj kojega Mi Srbski narod poštujemo i obožavamo isto kao i Putina a koji od Srbije zašlužuje najveću zahvalnost i ordenje koje imamo a naš idijot i veleizdajnik mu uvodi sankcije za što je nas Srbe patrijote sramota što mi imamo takvog čoveka za predsednika koji zaslužuje luđačku košulju i da provede ostatak života iza rešetaka jer nam konstantno čini samo sve najgore što može i zbog toga ga moramo pod hitno ukloniti sa te funkcije pa molimo braću Putina i Lukašenka da nam pomognu da uklonimo veleizdajnika i doslovnog idijota, psihopatu i šizofrenika sa najviše funkcije veleizdajničkog režima, koji svakodnevno Srbskom narodu i našoj državi Srbiji nanosi samo štetu koju više niko neće moći ispraviti.

    2
    0
    Odgovori
  2. Našem bratu su brže bolje naši x,uveli sankcije.Vreme je da se povuku sankcije,jer je sada jasno da smo se odredili o Belorusiju. Naša vlast.? treba javno da im se izvinu! Sad je jasno da su nas zamajavali sa braćom turci ma saudijcima francuzima nemcima i pitaj boga s kojim još,a ,da makedonija. …..albanija ,otvoreni balkan ,glupost veka.MI smo debilizovanu narod sa IQ 120,a realno 60.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter