Izvor: Sputnjik
09.09.2022 u 08:36
0

MAĐARSKA UPOZORAVA: Evropa će ostati bez gasa ako se ograniči cena ruskog gasa

Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je da će ograničenje cena ruskog gasa dovesti do momentalnog prekida isporuka gasa iz Rusije u Evropu, prenosi Rojters.

SIJARTO NA SAMITU ZEMALJA OTVORENOG BALKANA: Mađarska je spremna da se pridruži saradnji zemalja članica! Sada je Evropi definitivno potreban Zapadni Balkan!

Sijarto je naglasio da je ta inicijativa Evropske komisije u suprotnosti sa interesima Mađarske.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oglasio se i slovenski premijer Robert Golob koji je rekao da je evropsko tržište električne energije i gasa propalo i da danas ne funkcioniše.

– To ne znači da od njega treba odustati, nego da treba da bude reformisano – rekao je političar u intervjuu za radio „Prvi“.

Danas će se održati vanredni sastanak ministara energetike zemalja EU na kome će se, kako se očekuje, diskutovati o ograničavanju cena ruskog gasa. Ranije je izvor iz EU saopštio da je mala verovatnoća da će većina država EU sada podržati ideju da se ograniči cena ruskog gasa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter