Izvor: BSC HAPPY
31.01.2023 u 16:29
1

„MASKE SU PALE“ Pušilin poslao jasnu poruku: „Zapad krši sva pravila i to ne krije!“

Denis Pušilin, privremeni šef Donjecke Narodne Republike, rekao je u utorak da su zapadne zemlje pokazale da otvoreno krše sva pravila, tako da im ne treba verovati.

On je komentarisao izjavu nemačke ministarke inostranih poslova Analene Berbok koja je rekla da su evropske zemlje u ratu sa Rusijom, a ne međusobno.

„Zapad krši sva pravila i to ne krije: Maske su skinule. Nema iluzija. Sve ovo treba da nam bude opomena kada pokušavamo da se dogovorimo sa njima. Mi idemo svojima. Nema više lepog igranja, nema više poverenja, barem u trenutnoj situaciji“, rekao je on na Telegramu.

Pušilin je rekao da je Zapad već, zapravo, priznao da dogovor iz Minska, koji je, kako je navedeno, trebalo da stavi tačku na sukob u Donbasu, doživljava kao priliku da se oružje usmeri u Ukrajinu i da se kupi vreme.

On je rekao da su Sjedinjene Države jedina zemlja koja ima koristi od ovog sukoba.

„Svojim rukama brišu Slovene gurajući ih u rat. Snabdevajući minimalnu količinu naoružanja, oni to zahtevaju od drugih zemalja, a istovremeno ubijaju privredu svojih „evropskih partnera“. Sve ide bez ili prema velikoj šahovskoj tabli Bžežinskog“, rekao je visoki zvaničnik.

Ukrajinski šef diplomatije otkriva: Kijev će „u prvom talasu“ dobiti između 120 i 140 tenkova!

On je rekao da se evropska politika degeneriše pred našim očima.

„Njima više nije preostala diplomatija. Za njih zakon ne postoji“, rekao je Pušilin.

Analena Berbok je 24. januara u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope u Strazburu rekla da evropske zemlje ratuju sa Rusijom, a ne međusobno. Iskoristila je ovu frazu da pokuša da ubedi zapadne zemlje da izbegnu razdor oko snabdevanja Kijevom oružja.

Nemačko ministarstvo spoljnih poslova je kasnije saopštilo da je Berbok nastojala da naglasi jedinstvo Zapada u podršci Ukrajini.

Nemačka vlada i dalje insistira na tome da Nemačka nije strana u sukobu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MASKE SU PALE“ Pušilin poslao jasnu poruku: „Zapad krši sva pravila i to ne krije!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter