Izvor: B92
04.10.2023 u 17:23
1

„MUŠKARAC JE MUŠKARAC, A ŽENA JE ŽENA“: Britanski premijer poručio da ljude ne bi trebalo pritiskati da veruju da mogu biti bilo kog pola

Premijer Velike Britanije Riši Sunak izjavio je danas da je „muškarac muškarac, a žena je žena” i da ljude ne bi trebalo pritiskati da veruju da mogu biti bilo kog pola.

Govoreći o tome na koji način bi društvo trebalo da se ophodi prema transrodnim ljudima Sunak je na godišnjoj konferenciji svoje Konzervativne partije rekao da „ne bi trebalo da budemo maltretirani da verujemo kako ljudi mogu da budu bilo kog pola”.

PUTIN: Stvaranje pravednijeg i poštenijeg svetskog poretka je neophodno!

Ne mogu biti. Muškarac je muškarac i žena je žena – rekao je britanski premijer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MUŠKARAC JE MUŠKARAC, A ŽENA JE ŽENA“: Britanski premijer poručio da ljude ne bi trebalo pritiskati da veruju da mogu biti bilo kog pola”

  1. Što kaže gospodin Siniša Ljepojević ovaj skuplja glasače pred izbore , a da li se neko prijavio da se oseća kao životinja i da želi da bude baš neka odredjena životinja , ima toga dosta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter