Izvor: Afera
03.09.2023 u 13:00
1

„NACISTIČKA KOALICIJO, ŠOLCE, MAKRONE, MELONI, TORBARI, BANDERISTI – SPREMITE SE ZA NESTANAK“: MEDVEDEV ZAPRETIO kao NIKAD DO SADA!

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je da se sadašnje rukovodstvo zapadnih zemalja, koje podržavaju kijevski režim, tretira kao nacistička koalicija i da se ne gaje iluzije o mogućem poboljšanju odnosa između Ruske Federacije i zapadnih lidera.

Medvedev je naveo da “lideri Banderovske Ukrajine” sve više govore o potrebi da se “svi Rusi privedu pravdi”, a da to podrazumeva celokupno stanovništvo Rusije, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

– Banderovsku Ukrajinu podržavaju gotovo svi lideri zapadnih zemalja. Stoga su Bajden, Trudo, Sunak, Šolc, Makron, Meloni, kao i lideri najzloglasnije Poljske, divljih skandinavskih zemalja, militarističkog Japana, torbari iz Australije i Novog Zelanda i druge buve poput baltičkih država direktni i očigledni saučesnici nacista. Tako da se odnos prema njima mora graditi kao prema liderima zemalja nacističke koalicije – napisao je Medvedev na Telegramu.

„PUTINE SAMO RECI LETEĆEMO KAO MECI“: NIGERIJCI se MASOVNO PRIJAVLJUJU za VOJSKU, VAGNER ih obučava – KREĆU NA FRANCUZE! (VIDEO)

Bivši ruski predsednik je dodao da se ne treba “upuštati u slatke snove o tome kako će se jednog dana pomiriti i osnovati veliku “poliamornu porodicu sa nebinarnim polovima”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NACISTIČKA KOALICIJO, ŠOLCE, MAKRONE, MELONI, TORBARI, BANDERISTI – SPREMITE SE ZA NESTANAK“: MEDVEDEV ZAPRETIO kao NIKAD DO SADA!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter