Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 18:56
0

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA? Demokrate osudile izjave Trampa o „masovnoj i široko rasprostranjenoj prevari i obmani“ tokom poslednjih predsedničkih izbora!

Bela kuća osudila je bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa zbog toga što je pozvao na „ukidanje“ američkog Ustava.

Tramp je u subotu objavio na svojoj društvenoj mreži Istina neosnovanu tvrdnju da je pobedio na predsedničkim izborima 2020. godine optuživši velike tehnološke kompanije da u dosluhu sa demokratama rade protiv njega, navodi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portparol Bele kuće Endrju Bejts rekao je da su Trampovi komentari „anatema na duši“ američke nacije. „Ne možete voleti Ameriku samo kada pobedite“, rekao je Bejts i poručio da bi Trampove komentare trebalo „univerzalno osuditi“, što je, kako ocenjuje Bi-Bi-Si, poruka upućena visoko pozicioniranim članovima Republikanske stranke koji su do sada izbegavali da kritikuju ispade bivšeg predsednika.

Evropska Unija će prilagoditi svoja pravila o državnoj pomoći kako bi sprečila izmeštanje investicija u SAD!

Iz uticajnih krugova demokratske stranke su takođe upućene kritike na račun republikanaca, a demokratski zastupnik u Predstavničkom domu Erik Svavel postavio je republikancima pitanje kako kao članovi te stranke mogu sebe i dalje da nazivaju „ustavnim konzervativcima“, a da pritom ne osude Trampove komentare.

U svojoj jučerašnjoj objavi, Tramp je, izmedju ostalog, ponovio svoje tvrdnje o „masovnoj i široko rasprostranjenoj prevari i obmani“ tokom poslednjih predsedničkih izbora i konstatovao da bi odmah trebalo da bude vraćen na vlast.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter