Izvor: sputniknews.com
29.05.2022 u 14:38
0

NEMOGUĆI USTUPCI U PREGOVARAČKIM STAVOVIMA: Ko ne čuje ovaj ALARM beznadežno je gluv! Ko ne vidi ŠTA SE DOGAĐA, taj je i slep!

Portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova ocenila je da su u pregovaračkim stavovima danas nemogući ustupci, uporedivši to sa gledištem ministra inostranih poslova SSSR Andreja Gromika.

Zaharova je na svom Telegram kanalu podsetila na razgovor koji je Gromiko vodio sa svojim sinom, istakavši jasan pristup pregovaračkim pozicijama:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI AMBASADOR PROZVAO LONDON: Velika Britanija želi da se bori do POSLEDNJEG UKRAJINCA! Niko nikad nije rekao da je cilj Moskve zauzimanje Kijeva!

„Nećemo menjati ishod rata. Ako im popustimo, prokleće nas svi naši mučeni i pobijeni. Kada pregovaram sa Nemcima, dešava se da čujem šapat iza leđa: „Ne popuštaj im, Andrej, ne popuštaj, ovo nije tvoje, već – naše“.

„Ko sada ne čuje ovaj, više ne šapat, nego alarm, beznadežno je gluv. Ko ne vidi šta se dešava, taj je i slep“, istakla je Zaharova.

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš ranije je izjavio da je Gromiko bio „džin međunarodne diplomatije“ i da je „odigrao važnu ulogu u postizanju brojnih sporazuma u oblasti razoružanja i kontrole nad naoružanjem“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter