Izvor: Tanjug
29.10.2020 u 13:19
0

NOVE DRASTIČNE MERE U TUNISU: Proširen policijski čas, zatvaraju se škole!

Noćni policijski čas, koji je već bio na snazi u pojedinim regionima, proširen je na čitavu zemlju.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

Vlasti Tunisa uvele su danas zabranu putovanja između regiona u zemlji, privremeno zatvorile škole, zabranile javna okupljanja i produžile policijski čas, u pokušaju da zaustave ubrzani porast broja obolelih od kovid-19, koji zdravstveni sistem približava kolapsu.

Škole u Tunisu biće zatvorene do 8. novembra, a univerziteti neće raditi u toku naredne dve nedelje. Protesti i javna okupljanja više od četvoro ljudi su takođe zabranjeni, prenosi Rojters.

Noćni policijski čas, koji je već bio na snazi u pojedinim regionima, proširen je na čitavu zemlju.

SAZNAJTE JOŠ

DAČIĆ KOD MARIĆA: Šef parlamenta otvorio TEME O KOJIMA SE ĆUTI

NAĐEN DEČAK koji je NESTAO kod Loznice!

STIGLE RUSKE ZVERI Na Batajnici sleteli avioni sa ubojitim tenkovima iz Rusije

POČEO OBRAČUN ALBANSKE MAFIJE! Za suparnike bomba iz automobila u pokretu

PRVA SEDNICA VLADE Pogledajte atmosferu u Nemanjinoj i kako se spremila Darija Kisić (VIDEO)

Policijski čas će radnim danima počinjati od osam sati uveče, umesto od devet, kao što je to ranije bio slučaj, dok će vikendima i dalje biti na snazi od sedam sati uveče.

Premijer Tunisa je rekao da zemlja sebi ne može da priušti uvođenje mera karantina po drugi put i dodao da se vlada već bori sa centralnom bankom nakon što je deficit uvećan za duplo od prognoziranog.

Iako su vlasti tokom leta uspešno držale pandemiju pod kontrolom, Tunis se sada suočava sa ubrzanim porastom broja obolelih sa preko 55.000 potvrđenih slučajeva, dok su odeljenja za intenzivnu negu u pojedinim regionima puna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter