Izvor: Kurir.rs/NTV
01.02.2023 u 11:44
0

NOVI SKANDAL ANALENE BERBOK : Tokom prošle godine za kozmetiku i fotografa dala 300.000 evra državnog novca….

Berbok je prošle godine potrošila 136.552,50 evra na puder, šminku i stajling o državnom trošku, što je rekord. Berbok čak zapošljava stilistu koji prima mesečnu naknadu od 7.500 evra.

Nemački mediji su objavili da je ministarka spoljnih poslova Analena Berbok dala ogromne sumu državnog novca za šminku i fotografa tokom 2022. godine.

NEMCI ŠOKIRANI „POKLONOM“ BERBOKOVE KREMLJU! „Ovakve greške su nedopustive!“

Berbok je prošle godine potrošila 136.552,50 evra na puder, šminku i stajling o državnom trošku, što je rekord. Berbok čak zapošljava stilistu koji prima mesečnu naknadu od 7.500 evra.

U Ministarstvu spoljnih poslova sumu za šminkera objašnjavaju brojnim sastancima i putovanjima.

Objavljivanje ovih izbosa izazvalo je veliku pažnu u nemačkim medijima, a ugled ministarke je u padu, posebno kada se saznalo da je za fotografisanje ministarke prošle godine odvojeno 178.764,66 evra.

Analena Berbok je izazvala veliki diplomatski skandal pošto je u govoru u Savetu Evrope, nekoliko sati nakon odluke o slanju nemačkih tenkova, pred kamerama izjavila da Evropa vodi rat protiv Rusije.

To je izazvalo i bes kancelara Olafa Šolca, a već su i brojni zahtevi za njenu smenu.

Novi skandal otkriva da su ministarka spoljnih poslova i kancelark već duže vreme u zavadi, a da se mišljenja Šolca i Berboka veoma razlikuju, od isporuke oružja Ukrajini, preko ulaska Kineza u luku Hamburg do nove bezbednosne strategije. „

Berbok u berlinski kuloarima kleveta Šolca kao prevrtljivu osobu koja odugovlači sa odlukama, a ona je sada razotkrivena kao sujetni samopromoter.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter