Izvor: Telegraf
29.12.2022 u 09:46
0

OGLASIO SE SAVETNIK ZELENSKOG: Ispaljeno više od 100 raketa na Ukrajinu, eksplozije se čule u nekoliko gradova

Nakon što je veliki broj raketa danas ponovo pogodio Ukrajinu, širom zemlje su se oglasile sirene za uzbunu.

Savetnik ukrajinskog predsednika Aleksej Arestovič napisao je na društvenim mrežama da je više od 100 raketa u nekoliko talasa ispaljeno u pravcu Ukrajine.

Eksplozije su se čule u Harkovu, Odesi i Žitomiru.

UKRAJINSKA VOJSKA ISPALILA ŠEST RAKETA „GRAD“ NA DONJECK!

Lider Odese Maksim Marčenko apelovao je na civile da odmah odu u skloništa, kao i da je u toku vazdušni napad, piše BBC.

Nekoliko velikih talasa raketnih napada dogodila su se u Ukrajini poslednjih nekoliko dana, zbog čega je veliki deo zemlje bez električne energije.

Nakon poslednjeg napada došlo je do nestanka struje u Odesi i Dnjepropetrovsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ovo je uvedeno da bi se sprečilo da dođe do većeg kvara na objektima koji su deo energetskog sektora – rekao je on.

On je zatim dodao da je struja isključena iz predostrožnosti.

Ranije jutros južna komanda ukrajinske vojske izdala je upozorenje da se ruske snage spremaju da lansiraju 20 projektila sa položaja u Crnom moru.Podsetimo, Moskva je više puta do sada negirala da je svojim raketnim napadima ciljala civilne mete, a ruski predsednik Vladimir Putin je u nedavnom obraćanju rekao da su im ciljevi energetski objekti.

Ovo priznanje usledilo je nakon niza optužbi zapadnih lidera, među kojima se istakao francuski predednik Emanuel makron, da je ciljanje energetskih objekata ratni zločin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter