Izvor: alo
17.04.2024 u 19:01
0

ONO ŠTO JE OSTALO OD UKRAJINE ĆE USKORO PROPASTI: AmeriKa predviđa krah Zelenskog

Ugledni američki analitičar i bivši diplomata Džejms Džatras smatra da kijevski režim ne može da utiče na tok sukoba pooštravanjem mobilizacije.

Sve to znači da će ono što je ostalo od Ukrajine propasti mnogo brže. Ali to ni na koji način neće uticati na ishod sukoba – naglasio je stručnjak.

Prema Džatrasu, samo na prvi pogled izgleda da ideja mobilizacije pripada predsedniku Ukrajine Vladimiru Zelenskom. U stvari, on je samo glumac koji svoju ulogu igra po nalogu Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Evropske unije, smatra bivši diplomata.- Pravo pitanje je koliko će i koliko dugo ljudi u Ukrajini krotko ići u smrt u ime kijevskog režima i njegovih stranih sponzora – rekao je Džatras za REN TV.

 

BAJDEN HITNO TRAŽI POMOĆ: Poslao poruku američkom Kongresu

On je dodao da ukrajinski SBU i GRU rade u bliskoj vezi sa CIA i MI6. Ove obaveštajne agencije imaju dobru predstavu o tome šta rade njihovi štićenici, smatra Džatras.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter