Izvor: BSC happy portal
26.01.2024 u 15:59
2

OVO ĆE IH BACITI NA KOLEGA, KRV ĆE SE SLEDITI: Putinova pretećna poruka ZAPADU

Ruski predsednik u četvrtak, na 500 km od Berlina, uputio oštru poruku Zapadu.

KRAJ RATA NA POMOLU? Putin poslao jasnu poruku

Podsetimo, Vladimir Putin je juče sleteo u Kaljinjingrad, rusku eksklavu koja se nalazi u sendviču izmeđe dve NATO članicem Poljske i Litvanije.

Budući da je u Kaljinjingrad došao sa krajnjeg istoka Sibira, morao je da preleti oko 6.500 km, a u jednim trutku NATO je digao devet aviona zbog Putina.

Iako je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da Putinova poseta ruskoj eksklavi ne predstavlja poruku zemljama NATO, ruski lider uputio je oštre reči Zapadu tom prilikom.

Kako pišu strani mediji, „prkosni“ Putin upozorio da zemlje koje se graniče sa teritorijom Baltičkog mora da nisu spremne za „ono što će uslediti“ nakon što su mnogi odlučili da sruše sovjetske ratne spomenike.

„Ovo je zapanjujuće neznanje i nedostatak razumevanja gde žive, šta rade i šta će uslediti“, rekao je Putin studentima na Baltičkom federalnom univerzitetu Imanuela Kanta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OVO ĆE IH BACITI NA KOLEGA, KRV ĆE SE SLEDITI: Putinova pretećna poruka ZAPADU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter