Izvor: Sputnik Srbija
20.09.2022 u 12:32
0

PALA ODLUKA: Održaće se referendum u Hersonskoj oblasti za ulazak regiona u sastav Ruske Federacije!

Administracija Hersonske oblasti donela je odluku da raspiše referendum za ulazak regiona u sastav Ruske Federacije, saopštio je šef administracije Vladimir Saldo.

Poštovani stanovnici Hersonske oblasti! Razmotrivši obraćanje javnih organizacija i stanovnika regiona, rukovodstvo administracije Hersonske oblasti odlučilo je da održi referendum o ulasku Hersonske oblasti u sastav Ruske Federacije“, napisao je Saldo na svom telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Siguran sam da će rukovodstvo Ruske Federacije prihvatiti rezultate referenduma i da će Hersonska oblast postati deo Rusije, kao punopravni subjekt jedinstvene države. Siguran sam da će ulazak Hersonske oblasti u sastav Ruska Federacija dati sigurnost našem regionu i otvoriti nove mogućnosti na putu povratka mirnom životu. To će biti i trijumf istorijske pravde“, smatra šef administracije Hersonske oblasti.

PUŠILIN: Referendum o pridruživanju Rusiji je politički potez koji će pomoći da se osigura bezbednost naroda Donbasa!

On je rekao je da će se posle referenduma obratiti predsedniku Rusije Vladimiru Putinu kako bi što pre pravno potvrdio rezultate.

Ranije je Javni savet Hersonske oblasti apelovao na čelnika regiona da se odmah raspišu referendum o ulasku u sastav Ruske Federacije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter