Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 12:23
0

PEKING: U „ZAJEDNIČKOJ OPERACIJI BLOKADE“ učestvovalo više od 100 borbenih aviona i 10 ratnih brodova!

Kina je danas saopštila da je poslala više od 100 borbenih aviona i 10 ratnih brodova na vojne vežbe koje traju već dva dana, javlja AP.

Kineska agencija Sinhua objavila je danas da su lovci, bombarderi, razarači i fregate učestvovali u „zajedničkoj operaciji blokade“ koja se održavala u šest zona na moru, u smeru ka obali Tajvana.

KINESKI AMBASADOR U VAŠINGTONU POZVAN NA RAZGOVOR: Bela kuća uputila zvaničan demarš zbog kineskih provokativnih akcija

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istočna komanda kineske vojske je ispalila nove verzije projektila i rekla da je precizno pogodila neidentifikovane mete u Tajvanskom moreuzu.

Neki od projektila su preleteli nad Tajvanom i odeteli u Pacifik, rekli su vojni zvaničnici za državne medije.

Vežbe, za koje Sinhua navodi da se drže na dosad neviđenim razmerama, su odgovor Kine na posetu predsedavajuće Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi Tajvanu u utorak.

Ona je najviši rangirani američki političar koji je posetio Tajvan u prethodnih 25 godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter