Izvor: Tanjug
04.07.2022 u 08:03
0

PODOLJAK ODGOVORIO PESKOVU: „Peskovljev šef ne treba da brine! Doći će vreme kada ćemo ih popraviti na papiru“

Savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine Mihail Podoljak izneo je spisak zahteva za nastavak pregovora sa Rusijom, nakon što je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da će Kijev, da bi sklopio mir, morati da prihvati ruske zahteve, uključujući priznanje Krima kao ruske teritorije i ustupanje Donjecke i Luganske oblasti.

Podoljak je sinoć na svom Tviter nalogu naveo da su ti uslovi trenutni prekid vatre, povlačenje ruskih trupa iz Ukrajine, povratak kidnapovanih građana, ekstradicija ratnih zločinaca, mehanizam reparacije i priznavanje suverenih prava Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINSKI GENERALŠTAB OTKRIO: Ruske snage spremaju novu ofanzivu, a evo i u KOM PRAVCU!

„Ruska strana je dobro upoznata sa našim uslovima. Peskovljev šef ne treba da brine: doći će vreme kada ćemo ih popraviti na papiru“, naglasio je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter