Izvor: BSC Happy/Tanjug
31.07.2023 u 21:04
0

TRAMP DOMINIRA: Većina republikanaca smatra da može da pobedi Bajdena

Donald Tramp dominira nad svojim rivalima za republikansku predsedničku nominaciju, s obzirom na to da razlika između njega i drugoplasiranog guvernera Floride Rona Desantisa iznosi 37 procenata, pokazuje novo istraživanje Njujork tajmsa i Koledža Sijena.

U rezultatima istraživanja se navodi da Tramp ima podršku 54 odsto republikanskih glasača, dok bi za Desantisa glasalo 17 odsto njih. Svi ostali kandidati imaju podršku od tri procenta republikanaca i manju. Tramp je u vođstvu u skoro svakoj demografskoj grupi i regionu, i u svim ideološkim krilima stranke.

„Tramp vodi sa velikom razlikom među muškarcima i ženama, mlađim i starijim glasačima, umerenim i konzervativnim biračima, onima koji imaju završen fakultet i onima koji nemaju, u gradovima, predgrađima i ruralnim područjima“, navode mediji.

Istovremeno, velika većina republikanaca, 58 odsto, rekla je da je Tramp kandidat koji može da pobedi aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter