Izvor: alo
06.03.2024 u 15:41
0

POKUŠAJ ATENTATA NA ZELENSKOG I MICOTAKISA U ODESI: Vatreno reketiranje za vreme razogovora o nuklearci Zaporožje

Rat u Ukrajini – 742. dan

Mađarska je odobrila Švedskoj pristup NATO-u, a ruski ministar odbrane Sergej Šojgu pojačava vojne snage na severu i zapadu zemlje zbog, kako navodi, izgradnje vojnog potencijala Alijanse u blizini ruske granice.

Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je saveznike da preuzmu veću odgovornost za Ukrajinu jer, kako je rekao, „nije vreme za kukavičluk“. Sa druge strane, ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov poručuje da su Moskva i NATO suočeni sa opasnošću od izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi.

PUTINE HVALA TI! RUSIJA IZDALA POTERNICU ZA KURTIJEVIM POLICAJCIMA: Moksva ih tereti za jeziv zločin

U napadu ukrajinskih dronova tokom prethodnog dana potopljen je ruski patrolni brod Crnomorske flote „Sergej Kotov“, a Kijev je naveo da je najmanje sedam članova posade poginulo.

Ruska PVO oborila je ukrajinski lovac „mig 29“ u oblasti Nikolajev. Rakete su ispaljene i u regionima Zaporožje, Donjeck i Herson u Ukrajini, kao i u Kurskoj oblasti u Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter