Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 15:14
0

POLETELE HORDE DRONOVA: Strašna demonstracija ruske sile!

Nakon sastanka Sija i Putina, ruske snage su uputile masu dronova na ukrajinske gradove, kao najstrašniju demonstraciju sile.

U južnom gradu Zaporožju kada je pogođen jedan deo grada projektilom usred bela dana. Masa dronova je bila „poslata“ na gradove.

Regionalne vlasti saopštile su da je potvrđeno da je najmanje jedna osoba poginula, a 25 ranjeno u napadu.

SPREČEN OFANZIVNI ATAK? Pokušaj napada dronovima na rusku Crnomorsku flotu u Sevastopolju!

 – Trenutno se puca na stambene oblasti u kojima žive obični ljudi i deca – napisao je Zelenski, što je jedini i to neprovereni iskaz ukrajinskog predsednika.

– Ovo ne sme da postane ‘samo još jedan dan’ u Ukrajini ili bilo gde u svetu. Svetu je potrebno veće jedinstvo i odlučnost da brže pobedi ruski teror i zaštiti živote – 

Sirene su se oglasile širom glavnog grada i delovima severne Ukrajine, a vojska je saopštila da je oborila 16 od 21 bespilotne letelice iranske proizvodnje Šahed.

Očigledno, pozivajući se na posetu kineskog predsednika ruskoj prestonici, Zelenski je tvitovao: „Svaki put kada neko pokuša da čuje reč „mir“ u Moskvi, tamo se izdaje još jedan nalog za takve zločinačke udare“.

SANKCIJE NA LETEĆU SMRT: SAD kažnjava iranske firme koje nabavljaju dronove!

Zelenski je u sredu posetio trupe blizu linije fronta.

Njegova kancelarija objavila je snimak na kojem on deli medalje vojnicima, za koji je rečeno da je snimljen u blizini Bahmuta, grada na istoku gde ukrajinske snage postavljaju odbranu u najsmrtonosnijoj pešadijskoj bici u Evropi od Drugog svetskog rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter