Izvor: Tanjug
14.12.2022 u 07:13
0

POLJANSKI NAJAVIO NASTAVAK SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE: Rusija je želela da se ciljevi tekuće vojne operacije ostvare mirnim putem!

Rusija bi pozdravila priliku da se konflikt u Ukrajini reši mirnim putem, za pregovaračkim stolom, ali prinuđena je da nastavi svoju specijalnu vojnu operaciju, izjavio je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

„Sada znamo, pouzdano znamo da je Zapad zahvaljujući bivšoj nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja je bila i garant sporazuma iz Minska, samo kupovao vreme pokušavajući da naoruža Ukrajinu i pripremi je za ovakvu situaciju“, rekao je ruski diplomata u intervjuu američkoj blogerki Tari Rid, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je ukazao da je “Rusija želela da se ciljevi tekuće vojne operacije ostvare mirnim putem“ i naglasio “da je to bilo moguće učiniti“.

Amerikanci šalju sisteme „patriot“ u Ukrajinu? Bajdenovo odobrenje moguće pre kraja nedelje!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter