Izvor: BSC Happy
09.02.2023 u 09:50
0

POLJANSKI PORUČIO: Nastavićemo da skrećemo pažnju međunarodne zajednice na moguću upotrebu hemijskog oružja od strane Ukrajine

Poljanski je takođe prokomentarisao govor Rodžera Votersa na sastanku Saveta bezbednosti UN.

Rusija će nastaviti da skreće pažnju međunarodne zajednice na verovatnu upotrebu hemijskog oružja od strane ukrajinskih snaga, izjavio je prvi zamenik predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

Komentarišući sednicu Saveta bezbednosti UN o Ukrajini, Poljanski je napisao na Telegramu:

– Pomenuli smo dokaze koji se postavljaju na Internet o upotrebi hemijskog oružja od strane ukrajinskih snaga (i nastavićemo da skrećemo pažnju na ovo pitanje kad se pojave preciznije informacije).

SAVETNIK LIDERA DNR OTKRIO: Ukrajinske snage koristile hemijsko oružje duž linija fronta Soledar i Artjomovsk

Poljanski je takođe prokomentarisao govor Rodžera Votersa, suosnivača britanske rok grupe Pink Flojd, na sastanku Saveta bezbednosti UN.

– Rodžer je želeo da ostane uzdržan kako ne bi bio optužen da je na našoj strani, i odlučio je da ne govori u svoje ime, već u ime „tihe većine“ čiji glasovi nikada ne dopiru do vladajućih krugova i stoga se ne čuju – tvrdi ruski diplomata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Voters je „takođe rekao da je naše akcije u Ukrajini podstaknuo Zapad. A zahtev da se zaustavi ludilo zapadnih odbrambenih krugova koji imaju ogromnu korist od bilo kakvog rata i stoga nisu zainteresovani za mir, bila je tema njegovog govora – dodao je Poljanski .

Rusija je pozvala Votersa da se obrati na sastanku Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Ukrajini, koji se fokusirao na to kako Zapad produžava sukob isporukom oružja Ukrajini.

Muzičar je pozvao na hitan prekid vatre u Ukrajini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter