Izvor: BSC Happy
24.05.2023 u 13:42
3

„PONOVLJAĆEMO OVAKVE NAPADE“: Ukrajinci nakon udara na BELGOROD FOTO

Nakon jutrošnjeg napada ukrajinskih snaga na zapadni ruski grad Belgorod, ukrajinski sekretar za Nacionalnu bezbednost je rekao kako će ovakve napade Kijev ponavljati iznova i iznova.

Retorika Kijeva može dovesti do još većeg raspirivanja sukoba sa Moskvom.

Ukrajinski sekretar za nacionalnu bezbednost Ukrajine Danilov je rekao kako će se napadi, poput ovog u Belgorodu događati u ubuduće. Ukrajinske snage koje se sa Rusima igraju gerilskog rata, nisi svesne razmera haosa koji mogu da izazovu, pred najavljenu kontraofanzivu i udara na Bahmut.

UKRAJINCI UPALI U RUSIJU: Kod Belgoroda SLOMILI ZUBE VIDEO

Da li su u pitanju više izviđači, koji se koriste kao topovska mesa, kako bi se opipao puls ruskih snaga i videli njihovi položaji, ili su u pitanju čisto teroristički akti prema civilnom stanovništu, sasvim je svejedno, civili stradaju.

Ovaj iznenadni udar kao da je pomalo i šokirao Moskvu, ali je na svu sreću odmah napadačka grupa uništena i veća šteta sprečena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„PONOVLJAĆEMO OVAKVE NAPADE“: Ukrajinci nakon udara na BELGOROD FOTO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter