Izvor: Kurir.rs
08.03.2023 u 10:07
0

DA LI OVO ZNAČI PROBLEM U NAJAVI? Ned Prajs odlazi sa mesta portparola Stejt departmenta!

Vedant Patel, Prajsov sadašnji zamenik, obavljaće privremeno njegove dužnosti, rekao je zvaničnik Stejt departmenta.

Portparol Stejt departmenta Ned Prajs povući će sa ove dužnosti tokom meseca, saopštili su američki zvaničnici.

AMERIKANCI „PERU RUKE“ Ned Prajs poručio: SAD ne opremaju niti ohrabruju Ukrajinu da izvodi napade preko svojih granica!

„Za ljude u SAD i širom sveta, Ned Prajs je često bio lice i glas američke spoljne politike. Nastupao je sa izuzetnim profesionalizmom i integritetom. U ime Stejt departmenta zahvaljujem Nedu na izvanrednoj službi“, saopštio je državni sekretar Entoni Blinken.

Prajs, koji je glavni portparol Stejt departmenta od januara 2021., preuzeće nove dužnosti u Blinkenovom kabinetu, navodi se u saopštenju.

Zvaničnik Stejt departmenta, koji je uz uslov anonimnosti govorio o kadrovskim pitanjima, rekao je da će Prajs preuzeti poslove fokusirane na politiku u Blinkenovom kabinetu, ali još nije poznato koja je uža oblast njegovog rada.

Prajs je pre Stejt departmenta radio kao analitičar CIA-e, a bio je portparol Saveta za nacionalnu bezbednost tokom mandata predsednika Baraka Obame.

Vedant Patel, Prajsov sadašnji zamenik, obavljaće privremeno njegove dužnosti, rekao je zvaničnik Stejt departmenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter