Izvor: BSC HAPPY
24.01.2023 u 10:36
0

PORTPAROLKA BELE KUĆE SAOPŠTILA: SAD očekuju ulazak Švedske i Finske u NATO bez obzira na Erdoganove izjave

Nastavljamo da očekujemo da će NATO formalno dočekati Finsku i Švedsku kao članice, izjavila je Žan-Pjer

Sjedinjene Američke Države očekuju da će Finska i Švedska ući u NATO, uprkos izjavama turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana koji je upozorio da Stokholm ne treba da se nada podršci Ankare nakon spaljivanja kopije Kurana ispred turske ambasade, izjavila je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer na brifingu u ponedeljak, prenosi TASS.

„ŠVEDSKA DA NE OČEKUJE PODRŠKU ZA NATO“: Posle nemilih događaja u Stokholmu Erdogan doneo KONAČNU ODLUKU!

– Kao što smo ranije rekli, Finska i Švedska su spremne da budu saveznici NATO-a – rekla je Žan-Pjer i dodala:

– Nastavljamo da očekujemo da će NATO formalno dočekati Finsku i Švedsku kao članice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ovo će poboljšati njihovu bezbednost, kao i bezbednost evroatlantskog regiona kako se njihov proces članstva nastavlja, a SAD su u potpunosti posvećene Finskoj i pristupanju Švedske u NATO – dodala je portparolka.

U subotu je Rasmus Paludan, vođa krajnje desničarske političke partije “Hard lajn“, spalio Kuran, u znak protesta protiv turskog stava o brojnim međunarodnom pitanjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter