Izvor: tanjug
04.08.2022 u 18:06
0

„PRESUDA RUSKOG SUDA NEPRIHVATLJIVA!“ Bajden traži od Moskve da odmah oslobodi Britni Grajner!

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je neprihvatljiva presuda ruskog suda američkoj košarkašici Britni Grajner na devet godina zatvora zbog optužbi za posedovanje droge u Rusiji i pozvao Moskvu da je odmah oslobodi.

SUD U MOSKVI DONEO ODLUKU! Američka košarkašica proglašena krivom za šverc narkotika

– Danas je američka državljanka Britni Grajner osuđena na zatvorsku kaznu koja je još jedan podsetnik na ono što je svet već znao: Rusija pogrešno zatvara Britni – naveo je Bajden u saopštenju, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je to neprihvatljivo i pozvao Rusiju da Grajnerovu odmah oslobodi, „kako bi mogla da bude sa svojom partnerkom, voljenima, prijateljima i saigračicama“. 

Ruski sud osudio je američku košarkašicu Britni Grajner na devet godina zatvora proglasivši je krivom za posedovanje i šverc droge.

Sud je naložio i da Grajner plati novčanu kaznu u iznosu od milion rubalja (oko 16.000 dolara).

Sud je u presudi naveo da je Grajner zločin počinila namerno, iako je ona kazala da je počinila grešku.

Zvezda WNBA košarke i dvostruka olimpijska šampionka uhapšena je u februaru na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, nakon što je u njenom prtljagu pronađeno ulje kanabisa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter