Izvor: Kineski radio Internacional/Kurir.rs
27.10.2022 u 10:13
0

PRVI LET U KINI IMPRESIONIRAO: Prvi veliki dron sa četiri motora na svetu!

Prvi veliki dron na svetu sa četiri motora izveo je u utorak prvi let na aerodromu Cigung Fengming u jugozapadnoj kineskoj provinciji Sičuanu.

Kineski borbeni morski dron obavio prvu plovidbu morem (VIDEO)

Bespilotnu letelicu pod imenom “Škorpija D” razvila je kompanija “Sichuan Tengden Sci-Tech Innovation” nakon što su razvijeni dvomotorni dron “Škorpija” i tromotorni “Škorpija A”. Svi ovi dronovi dele dizajn sa dva krila sa rasponom od preko 20 metara.

Tengden je na svom zvaničnom Vičet nalogu izjavio da kompanija poseduje punu intelektualnu svojinu dizajna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dron može da izvrši zadatke podrške kao što su logistika i prskanje iz vazduha, saopštila je ta kompanija. Pored toga, može da nosi maksimalno 1,5 tona tereta u veličini od 5 kubnih metara, teži i veći od bilo kog prethodnog.

Dron će se pojaviti na Kineskoj međunarodnoj izložbi avijacije i vazduhoplovstva, odnosno Aeromitingu u Džuhaiju, koja počinje 7. novembra.

Osnovan 2016. godine, Tengden sada ima više od 50 investitora, uključujući pojedince, privatne i državne kompanije, sa Industrijskom bankom kao najvećim investitorom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter