Izvor: TANJUG
22.08.2022 u 11:24
0

PUŠILIN O SUĐENJU AZOVCIMA: Sve spremno za prvu fazu, terete se za 80 zločina

Lider samoproglašne Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin izjavio je danas da se priprema za prvu fazu suđenja ratnim zločincima privodi kraju, a u pitanju je 80 slučajeva zločina koji su počinili pripadnici nacionalističkog bataljona Azov.

KREMLJ O IZJAVI PUŠILINA: Ukrajina mora da se oslobodi od neonacističkih raspoloženja!

– Pripreme za tribunal, za prvu fazu privode se kraju. Istražna tela rade, a pitanje datuma kada će se održati prvo suđenje u tribunalu u Marijupolju zavisi upravo od istražitelja. U ovom trenutku možemo da kažemo da postoji materijal za 80 slučajeva zločina koje je počinio Azov – rekao je Pušilin za „Rosija-24“, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je ranije da će, ako dođe do suđenja ukrajinskim vojnicima koje su ruske snage zarobile u Marijupolju, bilo kakvi pregovori s Rusijom postati nemogući.

Dodao je da Ukrajina neće tolerisati, kako je naveo, „maltretiranje ljudi za koje se može reći samo da su heroji svoje domovine, kao i da su branili slobodu svog naroda od osvajača“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter