Izvor: BSC HAPPY
13.02.2023 u 17:17
1

Rusi zauzeli Krasnaju Goru pa poslali snažnu poruku: „Idemo napred i ukrajinski garnizon u Artjomovsku je osuđen na propast!“

Zauzimanje Krasnaje Gore u Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR) omogućiće ruskim trupama da pooštre kontrolu nad prilazima Artjomovsku (koji se u Ukrajini zove Bahmut), izjavio je u ponedeljak Jan Gagin, vojno-politički ekspert i savetnik vršioca dužnosti šefa DNR.

„Krasnaja Gora… je jedno od ključnih uporišta za pooštravanje prilaza Artjomovsku. Shodno tome, ovo je ključ za dalju ofanzivu i zauzimanje grada“, rekao je on.

Ruska artiljerija je blizu kontrole puta Časov Jar – Artjomovsk, naglasio je Gagin.

PETER SIJARTO U POSETI BELORUSIJI: Šef mađarske diplomatije u Minsku, kanali komunikacije moraju ostati otvoreni!

„Idemo napred i ukrajinski garnizon u Artjomovsku je osuđen na propast. Verujem da oni to razumeju. Pre ili kasnije, oni će ga predati“, rekao je on.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u ponedeljak da su ruske trupe oslobodile zajednicu Krasnaja Gora u Donjeckoj Narodnoj Republici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Rusi zauzeli Krasnaju Goru pa poslali snažnu poruku: „Idemo napred i ukrajinski garnizon u Artjomovsku je osuđen na propast!“”

  1. Samo URAAAAAAA braćo R u s i! Oterajte zla USA EU NATO pakta da svetom zavlada M I R! Njihova nastrana demokratija ubila je do sada 55.miliona ljudi u svetu a samo milion dece u Iraku! Njima treba nafta zlato voda! Nemaju nista jer su sve pootrovali! Sad su cisti bolesnici!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter