Izvor: Tanjug
25.06.2023 u 16:59
0

SEVERNA KOREJA UZ RUSIJU: U UKRAJINI će biti „herojska pobeda“, a VAGNER će biti slomljen

Ministarstvo spoljnih poslova Severne Koreje izrazilo je snažnu podršku Rusiji u situaciji oko oružane pobune privatne vojne kompanije "Vagner", javila je danas Korejska centralna novinska agencija KCNA.

Zamenik ministra spoljnih poslova Severne Koreje Im Čon Il sastao se danas sa ruskim ambasadorom u Pjongjangu Aleksandrom Macegorom, preneo je TASS.

Tokom sastanka, zamenik ministra spoljnih poslova Severne Koreje je izrazio čvrsto uverenje da će nedavna oružana pobuna u Rusiji biti uspešno ugušena u skladu sa težnjama i voljom ruskog naroda i obećao da će Severna Koreja podržati svaku odluku i izbor ruskog rukovodstva, navela je KCNA.

JUČE LIKOVALI, DANAS U STRAHU: NATO pokrenuo pregovore sa MOSKVOM, evo i zašto

On je istakao da ne sumnja da će ruska vojska i narod „prevazići sve teškoće i iskušenja“ i ostvariti „herojsku pobedu“ u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter