Izvor: Alo
29.11.2023 u 06:49
0

SEVERNA KOREJA NA NOGAMA! KIM DŽONG UN UMALO UBIJEN: RASKRINKANA ZAVERA – Oni su HTELI OVIM SMRTONOSNIM ORUŽJEM da izvrše ATENTAT!

Šok detalji razrađene zavere da se koristi biohemijsko oružje za atentat na Kim Džong-una pojavili su se po prvi put – bacajući novo svetlo na navodni pokušaj ubistva, prenose britanski mediji.

Severna Koreja je optužila i SAD i Južnu Koreju da su pokušali da ubiju Kim Džong Una otrovnim nervnim agensom. To je tada bilo nepotvrđeno i čak se šalilo tokom sastanka između CIA i Kim Džong-Una, ali je izvor očigledno otkrio istinu.

Navodno su postojali planovi da se savlada severnokorejski vladar još 2017. godine kao način da se „sruši Kimov režim“, iako plan nikada nije ostvaren.

Sastanak Kim Džong-una i direktora CIA Majka Pompea u glavnom gradu Severne Koreje Pjongjangu doveo je do toga da se dvojac našalio na račun pokušaja ubistva svetskog lidera.

ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: „Putin će se vratiti i…“

Kim je pozdravio bivšeg sekretara Sjedinjenih Država, rekavši: „Gospodine direktore, nisam mislio da ćete se pojaviti. Znam da pokušavate da me ubijete“. Na šta je gospodin Pompeo odgovorio: „Gospodine predsedavajući, još uvek pokušavam da vas ubijem“.

Njihovo međusobno povezivanje ispostavilo se kao prava pretnja jer je jedna osoba bliska zaveri 2017. otkrila da postoje planovi da Kim dočeka svoj kraj kroz toksičnu katastrofu, piše britanski „San“.

Planirano je da se izvrši atentat, koji bi bio izveden na sličan način kao i u slučaju Kimovog polubrata, koji je ubijen nervnim agensom VKS samo nekoliko meseci pre nego što je CIA naručila plan, prenose britanci.

Do Hi-joun (Doh Hee-youn), izvršni direktor Građanske komisije za ljudska prava otetih i severnokorejskih izbeglica, rekao je da je u toku plan da se „vrhovni lider“ ukloni sa vlasti.

On je rekao da je nekoliko godina vodio razgovore sa Kim Seong-ilom koji je planirao da pokuša da „sruši Kimov režim“. Video koji je postavljen na severnokorejski veb-sajt „Uriminzokkiri“ navodno pokazuje da su zaverenici, uključujući Seong-ila, uhapšeni.

U saopštenju centralne korejske novinske agencije u to vreme navodi se da su pronašli biološke i hemijske supstance. Dodaje se: „Ovo jasno pokazuje pravu prirodu SAD kao glavnog krivca za terorizam“, prenosi Dejli Star.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter